Najnovšie recenzie zo sekcie Make-upy
výborná konzistencia, ľahko sa rozotiera a vytvára prirodzený krycí filter na pokožke tváre
Revlon Professional Colorstay make-up Normal Dry Skin Make-up pre normálnu až suchú pleť s pumpičkou 200 Nude 30 ml
- Dobre krytie a vydrz,
- najlepsi make up vsetkych cias...samozrejme pre normalnu a zmiesanu plet. Pre dokonaly efekt je dobre nanasat plochym stetcom.
- super produkt
Maybelline Instant Age Rewind Perfector 4-In-1 Matte Makeup zmatňující make-up 02 Light Medium 30 ml
- Skvelo splynie s pleťou a vyzerá prirodzene.
- Odtieň sa dal pohodlne strafiť online, neskúšala som ho nikde predtým a vybrala som dobre.
- Výdrž. Aj bez pudru vydrží celý deň na pleti.
- Polovica hviezdičky dole lebo je to penový "našľahaný" makeup a ťažšie sa z tuby používa a treba kúsok času ho zapracovať do pleti, poriadne naniesť.
- Najlepsi make up aky som kedy mala. Perfektne kryje, vyzera velmi prirodzene. Objednavam si ho pravidelne.
stará overená klasika za dobrú cenu
- dlhotrvajúci s výborným krytím na suchú pleť
Estée Lauder Double Wear Maximum Cover Camouflage Make-up for Face and Body SPF15 07 Medium Deep 30 ml
- Top krycí makeup
Som spokojný
- všetko zakryje
používa ho moja dcéra a je s ním maximálne spokojná
Používam pravidelne, veľmi výhodná cena.
Kvalitný produkt
- Dobre kryje
- Hydratuje
Kedze som vyberala iba cez net, odtien mi celkom nesadol,co vsak nie je chyba vyrobku.
L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum tónujúce sérum s 1 % kyseliny hyalurónovej 2-3 Light 30 ml
Skvelý produkt
My wife loves it, perfect cover and you don't even need to put on a lot of it.
Topka makeup !!
výborný produkt
- veľmi jemný, príjemný, dobre kryje,
- nezvýrazňuje nedokonalosti (chĺpky,..) ako niektoré iné make-upy
- dobre sa nanáša
- dobre drží
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »