Najnovšie recenzie zo sekcie Make-upy
Kvalitný make up pre zrelú pleť.
Veľmi dobrý ľahký make up ktorý vydrží aj na mastnej pleti
- Kvalita,dobrá cena
riadna šleha.. odporúčam !!!
úplnáá TOPKA , najlepší make up aký som kedy mala..a to som ich už vyskuušala hodne..
ľahký, dá sa vrstviť, nevytvára na pleti masku, saténový finish. Akurát do budúcna by som zvolila o odtieň svetlejší nakoľko tento 2.N Vanilla je pre mňa o trošku tmavší
- Ľahký, dobre sa nanáša, má dobrú cenu.
Ľahký, dobre sa nanáša.
Revlon Make-up pre zmiešanú až mastnú pleť s pumpičkou Colorstay make-up Combination Oily Skin 320 True Beige 30 ml
- Veľmi dobre krytie
Slabo kryje
- Trvácnosť
- Produkt používam už pomerne dlhé roky. Som veľmi rada, že som ho u Vás objavila (presne túto značku aj odtieň). Chválim tiež pre mňa výhodnú cenu a kvalitu kozmetiky tejto značky.
- Dostupnost vyrobku
- ľahká aplikácia
- pekne kryje
- vonia
- super cena
- pre mňa žiadna
S týmto makeupom som maximálne spokojná! Konečne som našla makeup, ktorý vyhovuje mojej pleti. Mám viacero odtieňov, ale najlepší je 12ka? True beige. Moja TOPKA! ⭐⭐⭐⭐⭐
Som veľmi spokojná
Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF20 hydratačný a rozjasňujúci make-up CN52 Neutral MF 30 ml
Makeup pouzivam dlho a som velmi spokojna. Pekne kryje ma vybornu konzistenciu a plet je po nom rozziarena ako po pouziti sera.
- Používam krátko,ale celkový efekt pozitívny..Odporúčam ženám zo suchou stárnucou pokožkou..Jemne zjednotí pleť.Nevrstvý sa vo vráskach.Velmi prirodzený..
- Vyhovuje mi konzistencia.
- Používam tento produkt od jeho uvedenia na trh.
- Dobrá nanášatelnosť ,spokojnosť s výslednkom,moja pleť ho miluje.
- vhodné do kabelky a rýchle použitie
Výborný make -up ,krásne kryje nedokonalosti
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »