Najnovšie recenzie zo sekcie Make-upy
Tento meukap je jeden z najlepších, používam ho už dlhšie.
- Najlepsi make up, aky som doteraz mala. Pouzivam ho pravidelne uz asi 4 roky. Make up ma stredne silne krytie, krasne zamatovy vzhlad po naneseni, vydrzi cely den. Maximalna spokojnost.
Som spokojná , mohol by mat lepšie krycie schopnosti ale prispôsobí sa tvári . Je ľahký na tvári, cítiť že pokožka dýcha
- Max factor lasting performance používam už dlhé roky, je bez parfumacie a dobre kryje a je s obsahom púdru takže sa pleť až tak neleskne.
- Dobra cena super
super
Vichy make-up používam asi 7rokov , som veľmi spokojná aj s odtieňom aj s kvalitou make- upu.
L'Oréal Paris True Match Super Blendable make-up 2.R 2.C Rose Vanilla 30 ml
Registrovaný používateľ
Pridané: 9. septembra 2022
- velmi dobrý odtieň
- stredné krytie
- nerobí masku
- netreba ho veľa čiže nekupujem často - úspora penazí
Akože po tom mojom nakupovaní a testovaní make upov aby som nevyzerala ako fiona som zhodnotila že práve tento je ten ´´ideál´´ ktorý som hladala a snáď ho nikdy nestiahnu z predaja lebo potom neviem čo si znova počnem.
Veľmi dobre sa aplikuje, konzistencia nie je hutná ale ani vodová je taká akurát. Dá sa vrstviť čiže ak ked si ho dáte na 2 vrstvy alebo aplikujete po celom dni znova ak sa nestíhate odmaľovať vobec nepôsobí že ho máte na tvári vela.
Má v sebe mikro trblietky čiže tvár je krásne rozjasnená
Je to presne produkt cena = kvalita
ďakujeme výrobcovi že nás ženy spasil aj mňa aj moje kamarátky
Lahký, dobre kryje, vhodny pre zrelù pleť. Pekne pleť zjednotí.
čakala som vyššiu kryciu schopnosť, ale inak ľahký , dobre sa rozotiera
Bourjois Paris Healthy Mix Anti-Fatigue Foundation rozjasňujúci make-up s výťažkami z ovocia 50 Rose Ivory 30 ml
Práve očakávam a teším sa
Maybelline Fit Me! Matte + Poreless zjednocujúci make-up so zmatňujúcim efektom 119 Golden Beige 30 ml
- Make up Maybelline Fit Me perfektne zmatňuje, po nanesení vytvorí tenučký film, ktorý okamžite urobí krásnu pleť, a to na celé hodiny
- úžasná cena za tak kvalitný značkový výrobok
- objednáte si aj odtiene, ktoré v kamenných predajniach nemajú
Kvalitný zmatňujúci mejkap naozaj za pár eur
- Super make up..
- je super
- fakt nestierateľný make-up, vydrží celý deň,dokonca aj horúčavy :-))
Mne tento produkt vyhovuje. Som s ním spokojná.
Najlepší , veľmi dlho vydrží balenie, dokonalý makeup
Ťažký na tvári
- dobre krytie
- je absolútne nedráždivý a nevytvára alergie, hoci ho už používam roky
- trocha nedokonale sa rozotiera
Nealergický make up s veľkou škálou odtieňov.
Bez tohto makeupu si neviem predstaviť líčenie N3 a N4 ich kombinácia je božský odtien
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »