Najnovšie recenzie zo sekcie Make-upy
Prijemny na pleti. Kryje ozaj len jemne, ale o to mi islo..
Spokojný.
- Veľmi dobre sa prispôsobí farbe pleti, aj ked si nepokryjete celú tvár
- Dobré krytie
- Dokonale sa prispôsobí mojej pleti
- Nezalieza do vrások
Tento make up používam už niekoľko rokov. Som s ním veľmi spokojná, pretože sa prispôsobí mojej pleti, ktorá potom vyzerá veľmi prirodzene.
Používam dlhodobejšie. Vydrží mi celý deň,ale niekedy stačí menej,aby to nevyzeralo ako maska.Pekne prekryje.
- vyborny makeup, dobre kryje. dobrá konzistencia. mnozstvo odtienov.
- Kúpil som odtieň č.228 (ako predposledný najtmavší).Po aplikácii som zistil,že nespĺňa deklarované vlastnosti,t.j. nie je tmavohnedý,ale farbí kožu do oranžova.Totálne sklamanie!Zbytočne vyhodené peniaze.Dá sa ten krém vátiť a dostať späť peniaze?
Make up je vyborny,dlho drzi na tvari a to mam mastnu plet a tiez velmi dobre kryje nedokonalosti.Som maximalne spokojna s produktom
- uz mam viacere balenie a je výborný
nevyhovuje mi odtieň
vyhovuje mi
L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum sérum pre zjednotenie farebného tónu pleti 2-3 Light 30 ml
- Najlepší ľahký cenovo dostupný makeup s benefitmi pre pleť. Kupujem opakovane.
- Nepoznám
- toto je najlepsi make up aky poznam
- nestiera sa, je velmi kvalitny
- jemna, kremova textura
- velmi dobra krycia schopnost
- da sa vrstvit, mozete pouzivat malicko pri jemnych nedokonalostiach, ale aj vela pri horsej pleti a stale budete vyzerat prirodzene
- niekomu sa moze zdat drahsi, ale pomer kvalita za cenu je vyborny
Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation rozjasňujúci liftingový make-up SPF30 230 Alder 30 ml
Som spokojná
Neskutočne kvalitný make-up, používam ho roky. Rada skúšam aj nové veci, ale nakoniec , keď chcem istotu na celodennú prácu vždy použijem tento. Veľmi dobre kryje, je vode odolný a ako jedinú ma nespálilo ani pri celodennom pobyte na slnku a ani pri splave na plti. Treba len odhadnúť odtieň a máte po starostiach. V zime používam svetlejší než v lete. Odporúčam, spoľahlivý partner pre dokonalý vzhľad. Pomocou neho je každá tvár zjednotená.
- Už hneď po prvom použití som si všimla rozdiel na pokožke tváre v tom,že je krajšia,rozžiarenejšia,energickejšia,produktzakryje všetky dokonalosti,netreba použiť korektor.Stačí tenká vrstva a pokožka je krásna.Balenie je veľmi pekné.Produkt je veľmi kvalitný a rada si ho znovu zakúpim :)
Roky ho pouzivam a som velmi spokojna.
Nejlepší prirodni make-up!
bol mi odporučený krásne kryje
Tento makeup pouzivam uz niekolko rokov a nemozem sa ho vzdat.Mam zmiesanu az mastnu ,citlivu plet a som sama prekvapena ako krasne mi sedi,aj ked je na suchu ,normalnu.Sama nechapem.Vydrzi krasne cely den a super kryje.Nemam co vytknut.Skvely produkt.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »